Privacy & Cookies

Privacy- en cookieverklaring

 

Bedrijfsgegevens

De CreaWolWebWinkel, Atelier de Kopstoof en TroWi's Crea zijn onderdeel van The TroWi Family.

Onze bedrijfsgegevens vindt u op deze pagina.

 

Toelichting

In deze privacyverklaring staat beschreven hoe je persoonsgegevens worden verwerkt en gebruikt. The TroWi Family respecteert de privacy van al haar klanten en de gebruikers van de websites. Wij gaan zorgvuldig om met persoonlijke informatie en alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Deze privacy- en cookieverklaring geldt voor alle webwinkels en websites van The TroWiFamily en is uitsluitend van toepassing op de diensten van The TroWi Family.  Wees je er dus van bewust dat The TroWiFamily niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van eventuele genoemde andere organisaties op de websites van The TroWi Family.

Daar waar wordt verwezen naar de websites van the TroWi Family, vallen daar ook de webwinkels onder.

 

Persoonsgegevens die worden verwerkt

De persoonsgegevens die ons worden verwerkt:

• Naam, zoals door jou opgegeven

• E-mailadres

Indien het relevant is voor de te leveren producten of diensten worden ook de volgende persoonsgegevens verwerkt:

• Achternaam (indien van toepassing)

• Adresgegevens (indien van toepassing)

• Telefoonnummer (indien van toepassing)

 

Hoe komt The TroWi Family aan jouw persoonsgegevens

De persoonsgegevens die wij verwerken worden door jou zelf verstrekt door bijvoorbeeld het invullen van een formulier (voor het aanvragen van een dienst of product, door de inschrijving op de nieuwsbrief of door gebruik van het contact formulier) op de website of doordat je gebruik maakt van de diensten van The TroWi Family.

 

Wat is het doel van de verwerking van de persoonsgegevens

– Voor het versturen van nieuwsbrieven;

Als je je hiervoor hebt aangemeld of toestemming voor hebt gegeven, dan ontvang je een aantal maal per jaar een e-mailnieuwsbrief. Als je deze berichten niet meer wilt ontvangen, dan kun je je gemakkelijk afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.

– Om contact met je te kunnen opnemen;

Dit gebeurt alleen wanneer dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren of vragen te beantwoorden.

– Voor het afhandelen van jouw betaling;

Wanneer je een product of dienst afneemt via de website hebben we deze gegevens nodig om de factuur te kunnen verwerken.

– Om goederen en diensten te leveren;

Wanneer je een aankoop doet via de website van een tastbaar product dan worden jouw persoonsgegevens gebruikt om het bij je af te (laten) leveren.

– Om je te informeren over nieuwe vergelijkbare diensten of eventuele wijzigingen van diensten;

Wanneer er aanbiedingen zijn, nieuwe producten en diensten of wijzigingen van verschillende aard dan gebruiken wij jouw persoonsgegevens om je hierover te informeren. Dit doen wij via de nieuwsbrief, waarvoor je je eventueel eenvoudig af kunt melden.

– Het verwerken van persoonsgegevens als The TroWi Family hiertoe wettelijk verplicht is;

Voor het doen van bijvoorbeeld de administratie is er een wettelijke verplichting om sommige gegevens te kunnen overleggen. Daarnaast worden de gegevens ook bewaard om aan andere wettelijke verplichtingen te voldoen.

 

Hoe lang The TroWi Family gegevens bewaart

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Zolang je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief bewaren we jouw gegevens. Mocht je je uitschrijven dan worden jouw gegevens binnen één maand verwijderd.

Als jij een product/dienst bij The TroWi Family hebt afgenomen bewaren wij jouw gegevens 7 jaar vanwege de fiscale bewaarplicht.

Als je een vraag hebt gesteld via het contactformulier worden deze gegevens na het beantwoorden van de vraag maximaal 1 jaar bewaart, zodat we eventueel in die periode nog aanvullende informatie kunnen verstrekken.

 

Delen met anderen

The TroWi Family verkoopt jouw gegevens niet aan derden. The TroWi Family verstrekt je persoonsgegevens aan derden alleen indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met de bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van The TroWi Family, wordt er een verwerkersovereenkomst afgesloten om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. The TroWi Family blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Met de volgende derden deelt The TroWi Family:

Administratiekantoor – gebruikt de inkoop-en verkoopfacturen om de BTW-aangifte te doen.

Facturatieprogramma – gebruikt bedrijfs- en/of persoonsgegevens benodigd voor het opmaken van offertes en facturen.

Partijen voor hosting van de websites en e-mail – Zij zorgen dat de websites goed functioneren, The TroWi Family goed bereikbaar is per mail en dat de beveiliging hieromtrent in orde is.

Webwinkelomgeving - gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze webwinkel leverancier. 

Statistieken website bezoek - voor het maken van statistieken rond uw website bezoek maken wij gebruik van een analyse dienst. Deze is zodanig ingesteld dat uw gegevens niet gedeeld worden met derden.

Distributie- en logistieke partners - voor het verzenden van uw bestelling in één van de webwinkels worden uw gegevens gedeeld met de bedrijven die voor ons de verzending en bezorging regelen.

Financiële afhandeling - voor het afhandelen van de betaling van uw bestelling in de webshop maken wij gebruik van een financiële diensten leverancier.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door The TroWi Family in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen via het contactformulier.

The TroWi Family zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen één maand op je verzoek reageren.

Het verzoek zal behandeld worden volgens de geldende wettelijke regels op bij voorbeeld bewaartermijn.

 

Bezwaar maken op verwerking

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The TroWi Family en je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij The TroWi Family een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Recht op indienen klacht

The TroWi Family wil je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, als je van mening bent dat The TroWi Family niet voldoet aan de privacyregelgeving als bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de websites van The TroWi Family wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone.

Cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. De cookies die The TroWi Family gebruikt zijn niet noodzakelijk voor de technische werking van de website.

Functionele en analytische cookies

The TroWi Family maakt op haar websites enkel gebruik van functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op jouw privacy. Analytische cookies geven je inzicht geven in het gebruik van de websites van The TroWi Family. Bij het plaatsen van analytische cookies hoeft The TroWi Family geen toestemming te vragen.

 

Social media buttons

Op de websites van The TroWi Family zijn social media buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen op sociale netwerken als Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. The TroWi Family heeft daar geen invloed op. Lees daarom de privacyverklaring van het betreffende social mediakanaal om te zien wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

Voor meer informatie over wat Facebook met opgeslagen data doet, verwijzen we naar de privacyverklaring van Facebook. The TroWi Family heeft Facebook geen toestemming gegeven om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Facebookdiensten.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door de social media-accounts opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. De social media-accounts stellen zich te houden aan de ‘Privacy Shield principes’ en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Beveiligen

The TroWi Family neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt adequate en passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De websites van The TroWiFamily maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door The TroWi Family  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Deze verklaring is het laatst gewijzigd op 02-12-2018.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2020 CreaWolWebWinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.